Spiraal

Voor het plaatsen van een spiraal kun je bij ons in de praktijk terecht. Charlotte en Emma hebben zich gespecialiseerd in deze vorm van anticonceptie en plaatsen zowel de hormoon- als koperspiraal. Ook als je niet eerder bevallen bent, kan een spiraal geplaatst worden. Kijk voor meer informatie en de verschillende opties onder het kopje plaatsen / verwijderen spiraal.

Als je onderstaand formulier hebt ingevuld nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Heb je voorafgaand eventueel nog vragen? Neem dan contact met ons op (046-4580054).

Aanmeldformulier

[[[["field16","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field18,field17"],[]],"and"],[[["field16","equal_to","Nee"]],[["hide_fields","field18,field17"]],"and"],[[["field19","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field20"]],"and"],[[["field19","equal_to","Nee"]],[["hide_fields","field20"]],"and"],[[["field22","equal_to","Plaatsing spiraal (inclusief echo)"],["field22","equal_to","Verwijderen van oud spiraal en direct plaatsing van een nieuw spiraal"]],[["show_fields","field16,field19,field21"]],"or"],[[["field22","equal_to","Spiraal verwijderen"]],[["set_value",null,null,null,"field19"],["set_value",null,null,null,"field16"]],"and"]]
1
Voorletters*
no-icon
Meisjesnaam*
no-icon
Roepnaam*
no-icon
Geboortedatum*
date_range
Huisnummer*
no-icon
Postcode*
no-icon
Telefoon 1*
no-icon
Telefoon 2
no-icon
Maak een keuze*
Reeds bevallen
Geboortedatum kind
date_range
Geboorte
Reeds bekend welke spiraal gewenst is
Spiraal
Voeding
Previous
Next