Regelmatige visites van ons aan je kraambed

Tijdens het kraambed kunnen wij de nazorg voor je doen in samenwerking met de kraamverzorgster die na de bevalling bij jullie in huis komt. Wij bezoeken ongeveer 2-3 keer in het kraambed. De overige contactmomenten zullen, wanneer alles goed gaat, telefonisch zijn. We houden in de gaten of je goed herstelt en of jullie kind zich normaal ontwikkelt. Er is een goede samenwerking tussen ons en de kraamverzorgster, waarbij wij de supervisie over het kraambed hebben. Bij bijzonderheden in het kraambed is verlenging van de onze zorg en de kraamzorg altijd mogelijk. Onder links vind je verschillende kraamcentra waar wij mee samenwerken.

Wanneer de zwangerschap en bevalling door de gynaecoloog begeleid wordt, is zorg in het kraambed -na ontslag- ook aangewezen op de verloskundige. Wij komen op dezelfde momenten als gebruikelijk langs in het kraambed, voor de controles bij moeder en kind.

Voor de nazorg kun je je al in de zwangerschap telefonisch aanmelden (046-4580054) of door het aanmeldformulier in te sturen.

Indien je al bevallen bent en de nazorg nog niet geregeld hebt, kun je de dienstdoende verloskundige bereiken op 046-4580054 *toets 1 voor spoed.

Tijdens de kraamvisites wordt o.a. gelet op: