Het kan voorkomen dat de borstvoeding in het begin nog onvoldoende op gang komt. Dan kan kolven een uitkomst bieden om zodoende de melkproductie op gang te brengen.

Als praktijk zijn wij een officieel Medela Steunpunt, wat betekent dat jullie bij ons terecht kunnen voor het huren van een professionele borstkolf (Medela Symphony) en kopen van bijpassende enkele of dubbele afkolfsets.

Wij verkopen:

 • Enkele en dubbele afkolfsets
  Met de afkolfsets van Medela kunt je thuis melk afkolven met de gehuurde borstkolf. Nadat je de gehuurde borstkolf hebt ingeleverd, kunt je met een conversieset je eigen afkolfset gemakkelijk aanvullen tot een borstkolf voor persoonlijk gebruik. Ga voor meer informatie over verschillende kolven naar www.medela.com/producten;
 • Borstschilden
  De juiste maat borstschild gebruiken is heel belangrijk. Een borstschild met de verkeerde maat doet pijn tijdens het afkolven en kan verstopte melkkanalen en borstontsteking veroorzaken. Wij verkopen verschillende maten, zodat er altijd een passende maat beschikbaar is.
 • PureLan crème
  PureLan crème beschermt de tepels tijdens de borstvoeding tegen uitdroging. De crème bevat 100% pure lanoline (wolvet) zonder kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen en hoeft dus niet te worden verwijderd vóór de borstvoeding.
 • Tepelhoedjes
  De tepelhoedjes beschermen de tepels tijdens het voeden en helpen tevens om de baby aan te leggen, wanneer dit niet gemakkelijk gaat.
 • Fingerfeeder
  De FingerFeeder is ontworpen voor baby’s die moeten worden gevoed met kleine hoeveelheden moedermelk of andere bijvoeding.
 • Calma Fles
  Deze fles kan gebruikt worden om afgekolfde moedermelk te voeden. Met Calma behoudt de baby zijn natuurlijke zuigtechniek, waardoor de kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd wordt.