Onze maatschap bestaat uit Charlotte, Ellen en Sarah. Om het prachtige vak verloskunde te kunnen blijven combineren met het werkgeverschap inclusief een goede praktijkorganisatie hebben wij extra verloskundigen werkzaam die ons mooie team aanvullen. Graag stellen wij ons een voor een aan jullie voor.

Charlotte Peerboom
Charlotte PeerboomVerloskundige | Bignummer: 29061267403
Ik ben geboren en opgegroeid in Margraten, een dorp in Zuid-Limburg. In 2004 heb ik na 4 jaar hard studeren aan de vroedvrouwenschool in Kerkrade mijn diploma gehaald. Allereerst heb ik een tijdje waargenomen in diverse praktijken, waarna ik in 2005 ben gaan vervangen in deze praktijk. Precies één jaar later ben ik ingestapt in deze maatschap. Na enkele jaren in Sittard gewoond te hebben wonen we nu in het gezellige Munstergeleen. In januari 2011 werd daar onze dochter Noa geboren. Voor het eerste mocht ik zelf ervaren hoe het is om zwanger te zijn. Een geweldige periode, waar ik met een warm gevoel op terugkijk. Begeleid door Chantal heb ik een mooie ervaring overgehouden aan haar geboorte. In maart 2015 is onze zoon Vic geboren, opnieuw een fijne zwangerschap en dit keer was Sarah degene die ons begeleid heeft; thuis, in onze eigen vertrouwde omgeving kwam Vic op de baarkruk ter wereld. Beide bevallingen waren voor ons een intense en bijzondere ervaring, waar we heel positief op terugkijken. Dit gun ik elk aanstaand ouderkoppel en dit probeer ik dan ook vol passie uit te dragen. Het moederschap, waarvan ik nu met volle teugen geniet, is uitdagend en inspirerend en dit alles neem ik mee in mijn dagelijkse werk. Het werken in een team van gepassioneerde verloskundigen bevalt me uitstekend. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en te begeleiden in een van de meest bijzondere periode in jullie leven.
Sarah Mathijs
Sarah MathijsVerloskundige | Bignummer: 39908798803
Als klein meisje wist ik dat de verloskunde mijn roeping zou zijn. Onbekend waardoor ik gedreven was, was het doel altijd duidelijk. In 2007 werd hard werken bekroond met een diploma als verloskundige!
De ervaring die ik tijdens alle werkjaren, maar zeker ook tijdens mijn eigen reis naar het moederschap heb opgedaan, heeft ervoor gezorgd dat ik het belangrijk vind mijn bijdrage te leveren op weg naar jullie ouderschap.
Welke keuzes mag je maken in je zwangerschap, hoe ervaar je het zwanger zijn en hoe kan ik het vertrouwen in jouw lichaam helpen groeien?
Ik werk met heel veel passie en liefde in onze mooie praktijk en weet zeker dat die passie bij ons allemaal voelbaar is.
Het was een bewuste keuze van mij om bij deze grotere groepspraktijk te werken. De werkdagen zijn goed gevuld en er worden regelmatig baby’s geboren in de dienst. Ik leef voor dit vak, dus wil dan graag iets te doen hebben ;) Ook is er zodoende tijd om een goede praktijkorganisatie na te streven, wat ik een leuk onderdeel vindt van het ondernemerschap.
Als laatste, maar zeker het belangrijkste is dat ik met deze vorm van werken ook nog tijd over heb voor mijn eigen gezin met 2, bijna 3 prachtige dochters.
Ellen de Jong
Ellen de JongVerloskundige | Bignummer: 19063951503
In Beek ben ik thuis geboren en vervolgens opgegroeid in Elsloo. Ondertussen is Munstergeleen al een aantal jaren mijn woonplaats. Een mooi dorp waar ik me prima op mijn plek voel! Al op de basisschool was het mijn droom om later vroedvrouw te worden! Gedurende een deel van de opleiding tot verloskundige heb ik bij Charlotte in de klas gezeten. Dus is het erg leuk dat we als collega’s samenwerken! Na de opleiding heb ik een tijd vervangen in verschillende praktijken en heb ik tijdelijk als klinisch verloskundige in het ziekenhuis gewerkt. Mijn zoon Kyan is geboren in 2007, thuis op de baarkruk. Toen mijn zwangerschapsverlof voorbij was, ben ik gestart met werken in de Verloskundigenpraktijk Sittard. In 2008 is mijn dochter Ziva geboren. In verband met een medische noodzaak is zij in het ziekenhuis geboren, wel ben ik wederom op de baarkruk bevallen. Het is heel bijzonder om zelf het wonderlijke van een zwangerschap en bevalling te hebben mogen meemaken. Het waren twee verschillende ervaringen, maar op beide kijk ik met positieve warme gevoelens terug. De eerste jaren was de combinatie van het moederschap met een fulltime baan als verloskundige (en alle onregelmatige werktijden die hierbij komen kijken) pittig. Maar nu de kinderen groter worden, merk ik dat het makkelijker wordt! Daarnaast geeft het bijwonen van een geboorte nog altijd zoveel voldoening, dat ik niets liever zou willen dan het prachtige vak van verloskundige uitoefenen! Ik kijk ernaar uit om jullie dan ook te begeleiden tijdens deze bijzondere periode in jullie leven!
Eva Gootzen
Eva GootzenVerloskundige | Bignummer: 69927806403